ΚρήτηΤοπικές Ειδήσεις

Χανιά: Αναβαθμίζεται η περιοχή των παραδοσιακών βυρσοδεψίων της πόλης – ΧανιάΧανιάΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ανάπλαση της περιοχής των Ταμπακαριών στην πόλη των Χανίων, καθώς προκηρύχθηκε η σχετική μελέτη

g

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ανάπλαση της περιοχής των Ταμπακαριών στην πόλη των Χανίων, καθώς προκηρύχθηκε η σχετική μελέτη.

Η μελέτη αφορά την περιοχή των οδών Βιβιλάκη και Φραγκοκάστελου καθώς και την περιοχή της Αγίας Κυριακής, που μετά το τέλος των εργασιών θα αλλάξουν ριζικά όψη, καθώς θα γίνει ανακατασκευή οδών και πεζοδρομίων, διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία χώρου στάθμευσης.

Στα έργα περιλαμβάνονται, επίσης, ειδικές κατασκευές όπως καθιστικά, χειρολισθήρες, αστικός εξοπλισμός, φωτισμός, ποδηλατοστάσια, καλαθάκια απορριμμάτων. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες πρασίνου όπως η δημιουργία ζώνης πράσινου, η πλήρωση νησίδων με φυτική γη, η φύτευση δένδρων και θάμνων.

Η περιοχή των Ταμπακαριών αποτελεί ιδιαίτερο σημείο αναφοράς για την πόλη των Χανίων, καθώς σε αυτήν υπάρχει το συγκρότημα των παλιών παραδοσιακών βυρσοδεψίων, ενώ ήδη έχουν αναπτυχθεί και δραστηριοοποιούνται, με την αξιοποίηση παλαιών κτιρίων, επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕπηγή

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button