Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Τσάβι για Πικέ: «Έχω μερίδιο ευθύνης – Από τις πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου»

Above Article Content Ad

Ο Τσάβι παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι η απόφαση του Ζεράρ Πικέ να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είχε να κάνει με τη δική του επιλογή να αφήσει στο περιθώριο τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την ανακοίνωση του τέλους της καριέρας του Πικέ, ο Τσάβι κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του και ανέλαβε την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για το καλό της Μπαρτσελόνα, αφού θεωρούσε ότι ο Ισπανός αμυντικός δεν ήταν πια σε θέση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Τσάβι

“Κάποια γεγονότα με έκαναν να αποφασίσω να τον αφήσω. Είχε συμβόλαιο και η απόφαση να το αφήσει είναι μια κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του. Είναι ένας θρύλος του συλλόγου και του αξίζει αναγνωρίζεται έτσι.

Είχαμε μια συζήτηση το καλοκαίρι και του είπα τις προθέσεις μου. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Ήταν συμπαίκτης μου. Έχει συμβεί σε όλους μας, όταν έρχεται ένας χρόνος που δεν νιώθεις τόσο χρήσιμος, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.

Σίγουρα είχα σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην απόφασή του, αλλά για το καλό του συλλόγου. Αναζητώ το καλό του συλλόγου, αλλά πρέπει να πάρω αποφάσεις, δεν είναι εύκολο, μερικές φορές είναι δυσάρεστο. Πρέπει να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Μερικές φορές αυτή η δουλειά είναι δυσάρεστη, παίρνοντας ορισμένες αποφάσεις με συμπαίκτες όπως ο Πικέ ή ο Άλβες. Αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω τη συνομιλία που είχαμε, ήταν ιδιωτική,

Είναι λυπηρό να βλέπεις παίκτες, συναδέλφους ή φίλους να αποχαιρετούν, αλλά έτσι είναι η ζωή, συμβαίνει σε όλους μας. Δεν ξέρω αν ήμουν δίκαιος ή όχι, αλλά ήμουν ειλικρινής. Αυτές είναι οι συνθήκες και πολλές φορές δεν επιλέγουμε το τέλος. Έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτό αποφάσισε”.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Τσάβι για Πικέ: «Έχω μερίδιο ευθύνης – Από τις πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button