Περιβάλλον

Αρκούδες ..βούτηξαν σε πισίνα για να δροσιστούν

Ο δυτικός Καναδάς και τμήματα των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών δέχονται πρωτοφανές κύμα καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Ο πολύ υψηλός καύσωνας, σε πολλές περιοχές του κόσμου, ανάγκασε ακόμα και τα ζώα να μετακινηθούν από το φυσικό τους περιβάλλον. Συγκεκριμένα:

Μια χαριτωμένη οικογένεια αρκούδων, από το δάσος ..βρέθηκε να απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά πισίνας

Έτσι λοιπόν η χαριτωμένη οικογένεια αρκούδων, βρέθηκε να χάνει τον δρόμο για το δάσος, αλλά να βρίσκεται μπροστά σε πισίνα σπιτιού, που δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν και τα μικρά αρκουδάκια, προκειμένου να δροσιστούν.

Εννοείται ότι πολιτική προστασία και αρχές είναι με ιδιαίτερα αυξημένα αντανακλαστικά αφού εκτός από τους ανθρώπους, και δη τους γηραιότερους, τα ζώα με τη γούνα που τους περιβάλλει τώρα το καλοκαίρι, υποφέρουν συχνά από τη ζέστη.

Οι θερμοκρασίες στις βορειοδυτικές πόλεις των ΗΠΑ έφθασαν επίσης σε δυσθεώρητα υψηλά επίπεδα καταγραφής από τη δεκαετία του 1940 που ξεκίνησαν να αρχειοθετούνται επίσημα. Με 46 βαθμούς στο Πόρτλαντ και 42 βαθμούς στο Σιάτλ, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Καιρού των ΗΠΑ.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας