Άμεση ΕνημέρωσηΠολιτική

Απροετοίμαστη και πάλι η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην κυβέρνηση με τον ορυμαγδό των κρουσμάτων της Όμικρον που καταγράφει καθημερινά ο ΕΟΔΥ. Εντελώς απροετοίμαστη έως τώρα ζητά την κατάθεση εφεδρικού πλάνου εργασιών από όλα τα υπουργεία, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Το καμπανάκι χτύπησε εδω και μέρες, αλλά όπως το συνηθίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, καθώς με την καταγραφή χιλιάδων κρουσμάτων καθημερινά είναι νομοτελειακό να νοσήσει μεγάλο μέρος υπαλληλων προκαλώντας σημαντικές δυσλειτουργίες στη λειτουργία του κράτους.

egrafo kyv2

g

Όπως αναφέρεται στην επείγουσα ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών που απεστάλη ήδη προς όλα τα υπουργεία, «η μέχρι στιγμής εμπειρία έχει δείξει ότι οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό, σε ό,τι αφορά τους ανθρώπινους πόρους θα βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες».

Σε άλλο σημείο του εγγράφου τονίζεται ότι σε περίπτωση δυσκολίας λειτουργίας των υπηρεσιών λόγω έλλειψης προσωπικού, θα οδηγήσουν σε μη εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος ( πχ εξυπηρέτησης πολιτών, υπηρεσίες πρώτης γραμμής, υπηρεσίες οι ενέργειες των οποίων προσδιορίζονται από αποκλειστικές προθεσμίες κα ).

Ολόκληρο το έγγραφο του υπουργείου για «Κατάρτιση έκτακτου πλάνου υπηρεσιών στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού και αντιμετώπισης των συνεπειών από τη διασπορά του κορονοϊού».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Πως σα φάνηκε η είδηση αυτή ;

επιλέξτε από ένα έως πέντε αστερια

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Ψήφοι: 0

Καμία ψήφος μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την είδηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button