Τεχνολογία

Apple: Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στην Κίνα θα καθυστερήσουν την παραγωγή iPhone 14 Pro

Above Article Content Ad

Η παραγωγή iPhone θα καθυστερήσει σύμφωνα με την Apple Inc, καθώς ο COVID-19 έχει προκαλέσει προσωρινά προβλήματα μείωσης της παραγωγής σε εργοστάσιο στην πόλη Ζενγκζού, της Κίνας. Συγκεκριμένα, μειωμένες θα είναι οι παραδόσεις των κινητών τηλεφώνων iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max.

«Η εργοστασιακή μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος, με μία σημαντικά μειωμένη παραγωγική ικανότητα, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Apple. «Οι πελάτες μας θα χρειαστεί να περιμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παραλάβουν τα νέα προϊόντα», πρόσθεσε η εταιρία σχετικά με τα iPhone.

Το Reuters ανέφερε τον προηγούμενο μήνα ότι η παραγωγή των iPhone της Apple θα μειωθεί κατά περίπου 30% σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID στην Κίνα.

Η κεντρική εργοστασιακή μονάδα στην Ζενγκζού, στην οποία εργάζονται περίπου 200.000 άνθρωποι δυσλειτουργεί εξαιτίας της εφαρμογής μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19, με αρκετούς εργαζόμενους να την εγκαταλείπουν.

To άρθρο Apple: Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στην Κίνα θα καθυστερήσουν την παραγωγή iPhone 14 Pro δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button