Πολιτική

Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη στους σεισμοπαθείς: Να ξαναφτιάξετε την πόλη… σωστά αυτή τη φορά

Αποκαλυπτικός για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Κυριάκος Μηστοτάκης ακόμη και μια φυσική καταστροφή ήταν ο διάλογος που είχε με κατοίκους του Αρκαλοχωρίου που υπέστη τις μεγαλύτερες ζημιές απο τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.

Ο πρωθυπουργός έγινε αποδέκτης παραπόνων απο τους κατοίκους για σοβαρές ελλείψεις στη βοήθεια που φτάνει στους σεισμόπληκτους

Του ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι στις σκηνές οι άνθρωποι κοιμούνται στο τσιμέντο, καθώς δεν εχουν φτάσει στρώματα και κουβέρτες για όσους ουσιαστικά έχασαν τα σπίτια τους, εφόσον αυτά έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση.

«Ήρθαν οι σκηνες και ζητάνε από τον κόσμο να φέρει στρώματα και κουβέρτες» του ειπε μια κατοικος εμφανώς προβληματισμένη.

Η απάντηση του πρωθυπουργού:«Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε έχουν έρθει όλα θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξετε την πόλη από την αρχή σωστά αυτή τη φορά». Κάτι που επανέλαβε με ύφος… «σωστά να τη φτάξετε σωστά».

Η απάντηση που πήρε από την κάτοικο προφανώς δεν την περίμενε. Αφού τον διέψευσε ότι μέχρι την ώρα που ήταν αυτός εκεί δεν είχαν φτάσει όλα στο Αρκαλοχώρι του απάντησε ευθέως στην φράση «θα ξαναφτιάξετε την πόλη από την αρχή σωστά αυτή τη φορά»

«Πάλι η ευθύνη σε εμάς. Πάλι οι ευθύνες στον κόσμο» του φώναξε με τον πρωθυπουργό απλώς να αποχωρεί από το σημείο.


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας