Τεχνολογία

Amazon Web Services: Νέα επένδυση στην Ελλάδα από τον αμερικανικό κολοσσό

Την παρουσία της στην ελληνική αγορά επιδιώκει να ενισχύσει άμεσα η Amazon Web Services (AWS), η οποία ανακοίνωσε ότι προχωρά  από τις αρχές του 2022 με τη δημιουργία φυσικής υποδομής στο πλαίσιο της καλύτερης υποστήριξης των εγχώριων πελατών της στην Ελλάδα, οι οποίοι ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του re:Invent, του παγκοσμίου συνεδρίου της AWS για τους συνεργάτες της που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας, ο Werner Vogels, γενικός διευθυντής τεχνολογίας (CTO) του αμερικανικού κολοσσού ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα είναι μία από τις 30 τοποθεσίες όπου η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο των cloud υπηρεσιών, θα δημιουργήσει ένα local zone.

Σημειώνεται πως τα local zones είναι φυσικές υποδομές για υποστήριξη και παροχή όλων των cloud υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων και την παροχή υπολογιστικής ισχύς.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας