Αθλητικά

«Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου»

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 21:57

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του τσεχικού «isport», αναφέροντας πως κάνει παθητική φυσιοθεραπεία και πως ακόμα δεν μπορεί να κουνήσει ακόμα το χέρι του μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο πριν από περίπου δύο μήνες.

Κάνοντας εμφάνιση με ειδικό νάρθηκα που είχε ακινητοποιημένο το δεξί χέρι του, ο Βατσλίκ τόνισε πως πηγαίνει συντηρητικά στην αποθεραπεία του, αλλά προοδεύει, με στόχο να επιστρέψει στη δράση.

«Πηγαίνω πιο συντηρητικά, κάνω παθητική φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Έκανα εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης.

Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν» τόνισε ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ και πρόσθεσε για τον χρόνο της επιστροφής του: «Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο».

Ο Βατσλίκ αναφέρθηκε και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος αποκτήθηκε για να τον αντικαταστήσει κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ: «Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον πήρε. Προσωπικά συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς.

Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει…».

Article inline ad #5


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 22:02

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button