Περιβάλλον

Αγώνας σέρφινγκ για σκύλους στην Καλιφόρνια

Οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για πρωτότυπους διαγωνισμούς. Τα πιο ικανά σκυλιά στο σέρφινγκ συναντήθηκαν και φέτος στο ετήσιο Surf City Surf Dog Event στην παραλία Χάντινγκτον της Καλιφόρνιας.

Οι τριχωτοί συμμετέχοντες έχουν ο καθένας 12 λεπτά για να δείξουν τις ικανότητές τους στο σέρφινγκ σε πέντε μεγάλα κύματα υπό τα άγρυπνα μάτια των διαιτητών. Όπως και σε κάθε άλλο αγώνα μετρά και εδώ η καλύτερη απόδοση.

Το τέλειο κύμα

Οι τετράποδοι φίλοι μας διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Αξιολογείται ο χρόνος παραμονής στη σανίδα του σερφ αλλά και το επίπεδο δυσκολίας του εκάστοτε κύματος. Το σκυλάκι στη φωτογραφία κατάφερε να ανέβει σε ψηλό κύμα, λίγο αργότερα όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με κομψό, ομολογουμένως, τρόπο.

Στους αγώνες συμμετείχαν διάφορες ράτσες. Λαμπραντόρ, μπουλντόγκ ή παγκ. Προϋπόθεση είναι τα σκυλάκια να έχουν ταλέντο, να τους αρέσει η θάλασσα και φυσικά το σερφ.

Τα μεγάλα κύματα δίνουν τη δυνατότητα στα σκυλάκια να δείξουν τις ικανότητές τους. Ο Ειρηνικός Ωκεανός δεν φαίνεται να φοβίζει το σκυλάκι της φωτογραφίας, που περιμένει υπομονετικά το τέλειο κύμα.

Ας ελπίσουμε ότι μετά τον επιτυχή αγώνα περιμένουν οι λιχουδιές για όλους τους συμμετέχοντες ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή και τις προσπάθειές τους.

Τριχωτοί θεατές

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός στην Καλιφόρνια προσελκύει πολλούς θεατές, συμπεριλαμβανομένων πολλών τετράποδων φίλων, που παρακολουθούν και υποστηρίζουν τους διαγωνιζόμενους φίλους τους από την παραλία.

Πηγή: DW

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο skai.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Βρέθηκε πρόγραμμα που μπλοκάρει διαφημίσεις

Το Galaksias.gr για να μπορεί να συντηρηθεί και να σας κρατάει 24 ώρες το 24ώρο ενημερωμένους έχει κάποια έξοδα. Στηρίξτε μας