Διάφορα

Αγνοείται Ελληνίδα μαθήτρια στη Γερμανία – Πήγε σχολείο και χάθηκε

Μπορείτε να βοηθήσετε

Above Article Content Ad

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των γερμανικών αρχών για μία ανήλικη μαθήτρια, ελληνικής καταγωγής που έχει εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα.

Η Ελληνίδα μαθήτρια που ζούσε στη Γερμανία πήγε στο σχολείο της και έκτοτε αγνοείται. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Βαρβάρα Αϊδονοπούλου 12 χρόνων, που εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου από το χωριό Hohne όπου κατοικεί και το οποίο βρίσκεται έξω από την περιοχή Celle της Γερμανίας.

 

Την ημέρα εκείνη η ανήλικη μαθήτρια πήρε το λεωφορείο στις εφτά το πρωί για να πάει στο σχολείο της στην περιοχή Lachendorf. Ωστόσο, σύμφωνα με τους συμμαθητές της δεν κατέβηκε ποτέ στη στάση του σχολείου και έκτοτε κανείς δεν την είδε.

 

Ο πατέρας της, Δημήτρης Αϊδονόπουλος επικοινώνησε με το «Τούνελ» και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή την Αστυνομία της Γερμανίας, καθώς ανησυχεί για τη ζωή της κόρης του. Σύμφωνα με τον πατέρα της, ίσως βρίσκεται στην περιοχή Αννόβερο, η οποία απέχει περίπου 35 χιλιόμετρα

Έχει ύψος 1,60, καστανά μάτια και μαλλιά και φορούσε μαύρο t-shirt, παντελόνι και τζάκετ μπλε χρώματος, άσπρα Nike παπούτσια και κρατούσε μαύρη σχολική τσάντα.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της 12χρονης είναι το σταυρουδάκι που φοράει στο λαιμό, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Πηγή: anikolouli.gr

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad
Below Comments Ad
Back to top button