Πολιτική

Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που θα μετέχουν στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις

Above Article Content Ad

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενημέρωσε για τους βουλευτές που ορίστηκαν ως μέλη της Εξεταστικής Επιστροπής για τις παρακολουθήσεις. 

H Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη και ο βουλευτής Δημήτρης Μπιάγκης, θα μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για την «εξέταση της υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου προσώπου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Σε περίπτωση έκτακτου κωλύματος ενός/μίας εκ των δύο βουλευτών, αντικαταστάτης ορίστηκε ο βουλευτής Γεώργιος Μουλκιώτης.

To άρθρο Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που θα μετέχουν στην Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button