Αθλητικά

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Ο Thor, οι «αρχαίοι» Έλληνες και οι τετράποδοι δρομείς

Above Article Content Ad

Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν –ή τουλάχιστον επιχείρησαν να καλύψουν- τα 42. 195 μ. του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ανάμεσα τους ήταν και αυτοί που θέλησαν να το κάνουν με το δικό τους… στιλ! Ο Thor, οι «αρχαίοι» Έλληνες και οι τετράποδοι δρομείς έκαναν την εμφάνιση τους.

Πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν στα σοβαρά τη συμμετοχή τους σε κάποιο Μαραθώνιο, θέλοντας να δοκιμάσουν τα όρια τους. Είναι όμως και αυτοί που θέλουν να συμμετάσχουν στη… γιορτή του αθλητισμού και να βάλουν τη δική τους χιουμοριστική «πινελιά».

Έτσι έγινε και στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με αρκετούς από τους δρομείς να αφήνουν στην άκρη τα αθλητικά μπλουζάκια και βάζουν το δικό τους στιλ.

Ο «Thor» της Marvel έκανε την εμφάνιση του, με το… ασήκωτο του σφυρί. Λίγο παρά πέρα, κάποιοι συμμετέχοντες με αμφίεση αρχαίου Έλληνα. Δεν έλειψε ούτε ο… κλασικός Σπαρτιάτης με την περικεφαλαία του.

Στα αξιοσημείωτα και οι «συμμετοχές» κάποιων σκύλων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Αρκετοί ήταν οι… τετράποδοι φίλοι που συνόδεψαν κάποιον συμμετέχοντα.

To άρθρο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Ο Thor, οι «αρχαίοι» Έλληνες και οι τετράποδοι δρομείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5
Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button