lifestyle

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πολύ πιθανό ότι θα σε απατήσουν

Above Article Content Ad

Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή, αλλά γεγονός αποτελεί το ότι οι άνθρωποι όλων των αστερισμών είναι πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους. Και ενώ κάποιοι προτιμούν να επικεντρώνονται στα πιο άπιστα ζώδια, στην πραγματικότητα όλοι στον ζωδιακό κύκλο είναι απόλυτα ικανοί να απατήσουν.

Φυσικά, ο καθένας έχει τον δικό του ορισμό για την απιστία και υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο διαφορετικές ενέργειες που μπορούν να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

Ποιο ζώδιο είναι πιο πιθανό να απατήσει;

Τα αποτελέσματα μιας μελέτης βρήκαν ότι τα ζώδια του αέρα τείνουν να απατούν περισσότερο στις σχέσεις τους, ενώ ο Σκορπιός αποδείχθηκε ο πιο πιστός! Φυσικά, δεν πρόκειται να απατήσουν όλοι όσοι ανήκουν σε μια αστρολογική ομάδα ή έχουν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια ζώδια, που είναι πιο επιρρεπή σε πειρασμούς και η προσεκτικότερη ματιά στα αστέρια μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα το γιατί.

Ζυγός (23/09 – 22/10)

Οι Ζυγοί είναι φανατικοί του φλερτ, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι διστάζουν να συνάψουν σχέσεις μαζί τους, από την αρχή. Και ίσως έχουν δίκιο που διστάζουν. Ενώ θα νομίζαμε ότι το φλερτ θα σταματήσει όταν ο Ζυγός είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Είναι τόσο κοινωνικός, που δε μπορεί να μη γνωρίζει νέα άτομα και να συνάπτει επαφές μαζί τους. Ο Ζυγός λατρεύει να είναι ερωτευμένος και πιθανότατα θα απατούσε ένα ζώδιο, όπως ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως. Αν και μπορεί να του παρέχουν ασφάλεια, η σχέση τους μπορεί να μην έχει το είδος του πάθους και του ρομαντισμού που πραγματικά επιθυμεί ο Ζυγός.

Δίδυμος (21/05 – 20/06)

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν. Εξάλλου, συμβολίζονται από τη δυαδικότητα των Διδύμων, επομένως υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές της προσωπικότητάς τους που πρέπει να γνωρίζουμε. Επιπλέον, μην ξεχνάμε, ότι σύμφωνα με τον αστρολογικό οδηγό, ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο. «Οι Δίδυμοι, ως ένα ευμετάβλητο ζώδιο, μπορεί να είναι από τους βασικότερους υπόπτους για μια απάτη. Ο Δίδυμος έχει αδιάκοπη ανάγκη για τόνωση και βαριέται εύκολα στις σχέσεις», αναφέρει η κορυφαία αστρολόγος, Monahan.

Article inline ad #5

Κριός (21/03 – 19/04)

Ο φλογερός Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, της επιθετικότητας και της σεξουαλικότητας. «Αυτό είναι ένα ζώδιο που έχει εξαιρετικά υψηλή σεξουαλική ορμή και έχει, επίσης, την τάση να βαριέται εύκολα», λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan. Ενώ ο Κριός είναι από τα ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα, μπορεί να ξεφύγει από την κατάσταση αυτή, το ίδιο γρήγορα. Είναι πολύ πιθανό να χάσει το ενδιαφέρον του για οποιοδήποτε ζώδιο δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό του.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Οι συναισθηματικά έξυπνοι Ιχθύς, όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός, έχουν ένα σημάδι δυαδικότητας. Το σύμβολο τους απεικονίζει δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Τους ιντριγκάρουν οι πολικότητες και έτσι τείνουν να μαγνητίζονται από αυτό που είναι αντίθετο από τη σχέση στην οποία βρίσκονται. Μπορεί εύκολα να μπουν στον πειρασμό, ειδικά αν τα άτομα που τους παρουσιάζονται τους ελκύουν. Για παράδειγμα, αν αισθάνονται μια μαγνητική σύνδεση με κάποιον, οι Ιχθύς θα μπουν στον πειρασμό να τον ακολουθήσουν.

Λέων (23/07 – 22/08)

Ο Λέων όχι μόνο είναι δραματικός, αλλά η «αχίλλειος πτέρνα» του είναι ότι χρειάζεται να είναι το επίκεντρο της προσοχής ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν συμπεριφέρεστε, για παράδειγμα, στη γυναίκα Λέων σαν τη βασίλισσα που πιστεύει ότι είναι, και ειδικά αν αισθάνεται ότι αρχίζετε να την αγνοείτε, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι θα έχει ξανά την προσοχή στα μάτια σας.

Πηγή: www.bustle.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button