Αθλητικά

ΑΕΚ: Το γυμναστήριο στο κλειστό Άνω Λιοσίων παίρνει το όνομα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς

Above Article Content Ad

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε ότι το υπό ανακαίνιση γυμναστήριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς.

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου του 2021, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα που γυμναζόταν στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«-14 Νοεμβρίου 2021, στο γυμναστήριο του Σπιτιού μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ο αθλητής μας, προκαλώντας σοκ στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αλλά και σε ολόκληρη την αθλητική κοινότητα.

-5 Δεκεμβρίου 2021, το Γελαστό Παιδί της «Βασίλισσάς» μας, ο Στέβαν Γέλοβατς, κι αφού προηγουμένως πάλεψε γενναία με τον τρισκατάρατο, έγινε άγγελος στους ουρανούς.

«Πολυπαθής και αόρατος πετά κάπου εδώ γύρω».

Για να μας συντροφεύει. Ειδικά στα δύσκολα.

Ο πόνος βεβαίως ανείπωτος και διαρκής.

Article inline ad #5

Η φανέλα του με το «13» απεσύρθη μεν, και υψώθηκε δίπλα στα «Άγια των Αγίων» μας από τις 14 Δεκεμβρίου 2021, αλλά ο Στέβαν είναι πάντα ΠΑΡΩΝ και (ΘΑ) παίζει, (ΘΑ) αγωνίζεται πάντα μαζί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ BC κατά τη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου 2022, ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο αθλητή, αποφάσισε την ονοματοδοσία τού – υπό ανακαίνιση – γυμναστηρίου του ΣΠΙΤΙΟΥ μας, στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων. Σε σεμνή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Οlympic Ηall, η αίθουσα γυμναστηρίου πρόκειται να βαφτιστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC».

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με λεπτομέρειες, που αφορούν στην ιδιαίτερη – για την οικογένεια της «Βασίλισσας» – εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων.

ΑΕΚ BC»

To άρθρο ΑΕΚ: Το γυμναστήριο στο κλειστό Άνω Λιοσίων παίρνει το όνομα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button