Αθλητικά

ΑΕΚ: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Κλάτενμπεργκ, oύτε σεντ στην εταιρεία του»

Above Article Content Ad

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση στο Δ.Σ. της Super League 1, σχετικά με την πρόταση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για την επαγγελματική διαιτησία καταγγέλλοντας μεθόδευση ώστε να μεταφερθεί το 4% της μείωσης από την ΕΠΟ στην εταιρεία του πρώην αρχιδιαιτητή. Η Ένωση τόνισε ότι είναι νομικά έκθετος και δεν θα δοθεί σεντ.

Μέσω του εκπροσώπου της, Αλέξη Αλεξίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση της Super League 1, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της στο σχέδιο που παρουσίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο β’ αντιπρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε: «Εγώ δεν πρόκειται να εκφράσω απορίες ή ερωτήματα πάνω σε αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει.

Όσον αφορά το θέμα με το 4% από τα συμβόλαια, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Άμεσοι και αυτονόητοι. Γιατί εκεί που παλεύετε για να μειωθεί το ποσοστό που δίνουμε στην ΕΠΟ, έρχεστε τώρα να μας πείτε να το δίνουμε στον Κλάτενμπεργκ.

Εμείς ως ΑΕΚ ξεκαθαρίζουμε πως δεν πάει εκεί ούτε σεντ. Όλα θα πάνε στο ταμείο της Λίγκας. Ξεκάθαρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, το μόνο που έχω να πω είναι πως σημείωσα 13 σημεία που είναι νομικά αβάσιμα και στα οποία είναι νομικά έκθετος. Σταμάτησα στα 13 σημεία γιατί βαρέθηκα να καταγράφω.

Υπήρξαν κι άλλα στην συνέχεια. Μιλάμε για μια εταιρεία που συστάθηκε χωρίς να υπάρχουν πληρεξούσια, χωρίς να υπάρχουν εντολές, χωρίς να υπάρχει τίποτα. Θέλετε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι και να τα συζητήσουμε; Ένα προς ένα; Να τα βάλουμε.

Θα μιλήσει κανείς γι’ αυτά; Να κληθούν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν όλοι. Αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο και να πάρουμε και αποφάσεις, τότε να μιλήσω αναλυτικά. Αλλιώς ας το προσπεράσουμε το θέμα, κυρία πρόεδρε, όπως πολύ έξυπνα άλλωστε το προσπεράσατε κι εσείς…».

To άρθρο ΑΕΚ: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Κλάτενμπεργκ, oύτε σεντ στην εταιρεία του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad
Below Article Ad

Related Articles

Below Comments Ad
Back to top button