Πολιτική

4D απεικόνιση στο Εργαστήριο Ηχωκαρδιογραφίας του Mediterraneo Hospital

Το Εργαστήριο Ηχωκαρδιογραφίας του Mediterraneo Hospital εξοπλίστηκε τον Ιούνιο του 2023 με το κορυφαίο σύστημα καρδιαγγειακής 4D απεικόνισης σύγχρονης τεχνολογίας GE Vivid E95 Ultra Editionβασισμένο σε λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης (Αrtificial Ιntelligence). Σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ηχωκαρδιογραφίας, λαμβάνει και βελτιστοποιεί σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό πληροφοριών παρέχοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην απεικόνιση, σε συνδυασμό με πολλά πολύτιμα εργαλεία ποσοτικοποίησης και βελτίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων.

Εφαρμογές του νέου συστήματος Ηχωκαρδιογραφίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθωρακική απεικόνιση

  • Η νέα κεφαλή 4D προσφέρει απαράμιλλη λεπτομέρεια και ανάλυση αντίθεσης σε όλο το εύρος της κλασσικής Ηχωκαρδιογραφίας (δισδιάστατη και τριδιάστατη απεικόνιση, έγχρωμο Doppler, CW Doppler, PW Doppler). H προηγμένη τεχνολογία της κεφαλής προσφέρει εξαιρετική ευαισθησία και ένταση στην οπτικοποίηση της έγχρωμης απεικόνισης.
  • Live 2D – 3D Βiplane και Triplane Imaging (με λήψη από μία μόνο ηχωκαρδιογραφική τομή 4 κοιλοτήτων, ταυτόχρονη απεικόνιση στην οθόνη δύο και τριών τομών της καρδιάς από έναν καρδιακό κύκλο με υψηλή χρονική ανάλυση).
  • Πλήρως ενσωματωμένα αυτόματα λογισμικά οπτικοποίησης και ποσοτικοποίησης της αριστεράς κοιλίας, της δεξιάς κοιλίας και του αριστερού κόλπου με παροχή πληροφοριών για τους όγκους των καρδιακών κοιλοτήτων, το κλάσμα εξωθήσεως, τον όγκο παλμού, την καρδιακή παροχή, τον καρδιακό δείκτη και το σύνολο των strain των αντίστοιχων κοιλοτήτων (speckle tracking echo).
  • Όλος ο όγκος πληροφοριών έχει τη δυνατότητα ανάλυσης μετά το τέλος της μελέτης (off line), με επεξεργaσία ενός καρδιακού κύκλου (one single beat echo).
  • Σε παιδιατρικά περιστατικά, η κεφαλή με το εύρος συχνοτήτων 1,4-5,2 MHz, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελέτες σε παιδιά με βάρος πάνω από 12 kg.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button