Τεχνολογία

2η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Η 4ΑΜΕΑ έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσει την 2η γιορτή μητέρας παιδιού με αναπηρία, όπου θα λάβει χώρα στις 14 Μαϊου στις 18:00 στην Πλατεία Ηρώων Δήμου Φυλής.

Πρόκειται για μια ημέρα ορόσημο καθώς είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία. Η γυναίκα και δη η μητέρα είναι πράγμα ιερό με πολύπλευρο ταπεραμέντο & δη με πολλούς ρόλους ανά τους αιώνες. Οι μητέρες όμως παιδιών με αναπηρία είναι οι καθημερινές ηρωίδες, οι αφανείς ηρωίδες, οι οποίες δίνουν μία πραγματική καθημερινή μάχη για να ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές… Μόνο υπερήφανες πρέπει να είναι όπου έφεραν επίγειους αγγέλους για να μας διδάξουν… Τέτοιες ημέρες, & πρωτοβουλίες τους το θυμίζουν και δίνουν φωνή σε αυτές τις γυναίκες και δη σε αυτά τα παιδιά… Εσύ θα λείπεις από αυτή την γιορτή;…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση έχουν αναλάβει οι μοναδικοί Γρηγόρης Γκουντάρας & Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ομιλήτρια θα είναι η μαχητική Χρυσούλα Μαυράκη.

Θα τραγουδήσουν και θα μας ξεσηκώσουν με τις διαχρονικές τους επιτυχίες ο Πέτρος Ίμβριος & ο Γιώργος Δασκουλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντονισμός της βραδιάς: 4ΑΜΕΑ.

Επίσης τις μητέρες θα υποδεχθούν , με έναν ιδιαίτερο & όμορφο τρόπο η Φιλαρμονική Δήμου Φυλής & η Χορωδία Συλλόγου “Μουσικό Όραμα”.

Η βραδιά τέλει υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής & της 4ΑΜΕΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βραδιά αυτή θα υπάρξουν πολλές σημαντικές και όμορφες εκπλήξεις, όπου σίγουρα θα δώσουν άλλο χρώμα και νότα σε μία ξεχωριστή και μοναδική βραδιά.

Θα είναι μία μεγάλη γιορτή.
Θα χαρούμε πολύ να έρθετε & να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε & να γίνουμε όλες και όλοι μία μεγάλη παρέα για έναν μοναδικό και όμορφο σκοπό που τείνει να γίνει θεσμός καθώς διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button