lifestyle

Μαριλού Κατσαφάδου: «Είσαι μόνη σου, μεγαλώνεις ένα παιδί και σαφώς πρέπει να είσαι καλά»

«Δεν σταματάει το φλερτ στη ζωή γενικότερα. Αυτό μας κάνει να είμαστε ζωντανές και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με υγεία», δηλώνει η Μαριλού Κατσαφάδου.

Η Μαριλού Κατσαφάδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Αργά στο Action 24. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, τη μητρότητα και την προσωπική της ζωή.

«Σκέφτηκα ότι ανοίγω Netflix και βλέπω τον εαυτό μου και λέω: τι τέλειο; Δεν μπήκα στη διαδικασία το να φτάσω εξωτερικό, Όσκαρ και «thank you». Πιο μικρή έχω προβάρει πώς είναι να παίρνω Όσκαρ. Θα ήθελα να βρεθώ σε μια τέτοια φάση. Με ενδιαφέρει να περνάω ωραία στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ωραίο να ακούς ωραία λόγια αλλά μια που στα λένε, μια που ξεχνιούνται. Μου αρέσει να κάνω ωραίες δουλειές και να περνάω καλά», δηλώνει η Μαριλού Κατσαφάδου.

«Θα γίνει δεύτερος κύκλος στις «Σέρρες». Ήξερα ότι είχαν «παγώσει» αλλά τώρα κάπως έχει αρχίσει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης το έχει γράψει», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για την επιτυχημένη κωμική σειρά στην οποία συμμετείχε.

«Είσαι μόνη σου, μεγαλώνεις ένα παιδί και σαφώς πρέπει να είσαι καλά. Δεν σταματάει το φλερτ στη ζωή γενικότερα. Αυτό μας κάνει να είμαστε ζωντανές και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με υγεία. Στην παιδική χαρά δεν είναι ανοιχτές οι κεραίες μου, εκεί είμαι η μάνα, δεν καταλαβαίνω τίποτα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαριλού Κατσαφάδου για τη μητρότητα.

«Όταν γεμίζει το κεφάλι μου με πολλά πράγματα και πρέπει να τα οργανώσω, όταν μου χαλάει κάποιος την ισορροπία, κλατάρω και αρχίζω να φωνάζω. Δεν θέλω να με ενοχλεί κανένας εκείνη την ώρα, με βγάζει εκτός», εξομολογείται στη συνέχεια η Μαριλού Κατσαφάδου στην κάμερα του Action24.

To άρθρο Μαριλού Κατσαφάδου: «Είσαι μόνη σου, μεγαλώνεις ένα παιδί και σαφώς πρέπει να είσαι καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button