Πολιτική

Κασσελάκης: Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε! – Live η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας

Τα 42 ονόματα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές παρουσιάζονται αυτή την ώρα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»….

Εκτός από τους 35 που έχουν ήδη ανακοινωθεί, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές που παρουσιάζεται σήμερα (19/4/24) περιλαμβάνει τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά αλλά και πέντε ακόμα υποψηφίους (τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα), οι οποίοι είναι της επιλογής του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, ότι είναι «το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας, απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά. Ναι ναι, σαν τον Γιώργο Αυτιά…».

Για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Αν υπάρξει απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, το σεβασμό στην ισότητα… Θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Και το είδατε ήδη αυτό» είπε με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα.

«Είδα να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δε χρησιμοποίησα» είπε, μιλώντας για το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για την βάπτισή του, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Διαστρεβλώστε, βαρέστε χτυπήστε! Έχω μέσα μου αντοχές! Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε. Δε θα καταφέρετε να μας τσακίσετε!» είπε σε έντονο ύφος ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο Στέφανος Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα που είναι παρών στην εκδήλωση.

Δείτε live την παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ:

 

To άρθρο Κασσελάκης: Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε! – Live η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button