Υγεία

Χατζηδάκης: Ο Κασσελάκης «έπαθε…Τσίπρα» και έταξε τα πάντα στους πάντες

Το περιεχόμενο των ανακοινώσεων του αρχηγού του αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως σημειώνει ο υπουργός, «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι μένει πιστός στις παραδόσεις αυτού του κόμματος. Ανεύθυνες υποσχέσεις και ακατάσχετη παροχολογία!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Έπαθε… Τσίπρα» και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Αμετανόητοι μετά τη διπλή ήττα των εκλογών του 2019 και του 2023, συνεχίζουν τα ίδια πολιτικά παραμύθια.

Παράλληλα αναφέρει, «και το κάνουν ισοπεδώνοντας τις κατακτήσεις των Ελλήνων πολιτών στο πεδίο της Οικονομίας αλλά και τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση και που κατατάσσουν την Ελλάδα πολύ ψηλά σε ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας και προσέλκυση επενδύσεων σε όλη την Ευρώπη.

Ως ένας νέος «πολιτικός Χουντίνι» έταξε λεφτά από μειώσεις φόρων χωρίς καμιά κοστολόγηση! Και χωρίς επίγνωση φυσικά των συνεπειών για τον προϋπολογισμό και την Οικονομία. Ενώ ξέχασε επίσης πως από την παρούσα Κυβέρνηση πάνω από 50 φόροι έχουν μειωθεί ή καταργηθεί. Έταξε επενδύσεις ενώ αυτές ανεβαίνουν συνεχώς και σταθερά από το 2019 και μετά. Και οι άμεσες ξένες επενδύσεις έχουν σημειώσει ρεκόρ τελευταίας 20ετίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποσχέθηκε επίσης αύξηση εισοδήματος ενώ σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και ιδιαίτερα των ασθενέστερων με αύξηση του μέσου μισθού πάνω από τον πληθωρισμό (19%) και του κατώτατου μισθού κατά 20%, ενώ επίκειται και νέα αύξηση του μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Παριστάνει ότι αγνοεί επίσης πως για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια δόθηκαν σημαντικές αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους (1.476 ευρώ το όφελος για τον μέσο δημόσιο υπάλληλο από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το 2023 και 2024) ενώ και οι τριετίες «ξεπάγωσαν» πολύ νωρίτερα στον ιδιωτικό τομέα».

Και στην σχετική του ανάρτηση ο υπουργός καταλήγει, «αφήνουμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους υποστηρικτές του στην πολιτική τους περιδίνηση. Εμείς συνεχίζουμε στην ίδια πορεία που συνδυάζει την υπεύθυνη οικονομική πολιτική με την κοινωνική δικαιοσύνη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button