lifestyle

Πάνος Καλλίδης: Ως παιδί ήμουν αλήτης, έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη Γυμνάσιου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, άνοιξε την καρδιά του στον Γιώργο Κρικοριάν, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια.

«Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στη Νέα Σεβάστεια. Ως παιδί ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έθεταν οι γονείς μου. Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν κάλος μαθητής.

Γυρνούσα σπίτι και πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω «πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη Γυμνάσιου, έχασα πάρα πολλά πράγματα.

Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο, στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καλλίδης ανέφερε: «Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να με κάνει να ξαναπάω στο σχολείο είναι να μάθω ξένες γλώσσες, να συνεννοούμαι όταν πηγαίνω στις συναυλίες μου.

Ο έρωτας για μένα είναι συναίσθημα, θεωρώ ότι έχει να κάνει με συγκυρίες που ζει ένας άνθρωπος. Ως άνθρωπος δεν κοιτούσα ποτέ μόνο τη βιτρίνα, άλλα κοιτούσα και τον εσωτερικό κόσμο.

Δεν θα έλεγα ότι έζησα ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα της πρώτης ματιάς, πάντα κοιτούσα το «βάθος» του συνάνθρωπου μου», ανέφερε σχετικά με την στάση ζωής του.

Για την ενασχόλησή του με το τραγούδι αλλά και την καταγωγή του, ο Πάνος Καλλίδης υπογράμμισε πως, το τραγούδι προέκυψε το 1998.

«Είχα ξεκινήσει με την ποντιακή λύρα να πηγαίνω σε γάμους και πανηγύρια. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα κάλο τραγούδι και να φτάσει στα αυτιά του κόσμου χωρίς να επενδύσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διαφήμιση σου.

Αντιμετώπισα περισσότερες δυσκολίες σχετικά με τα αγωνίσματα στο «I’m a celebrity» ενώ με τη διαβίωση αντιμετώπισα περισσότερες στο «Survivor». Η ποντιακή λύρα είναι η ρίζα μου, είναι τα παιδικά μου χρόνια. Δεν ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου, είμαι περήφανος», είπε ο Πάνος Καλλίδης.

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οικογένειά του και την πατρότητα. «Είμαι ψυχαναγκαστικός, έχω κάποια κουτιά που είναι κλειστά, οτιδήποτε έξω από αυτό το κουτί είναι λάθος.

Πιστεύω ότι δεν είμαι κάλος πατέρας, σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά έχω ψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει. Η Δημητρούλα μου τραγουδάει καλά. δεν θα είχα πρόβλημα να κάνει κάτι άλλα είμαι υποχρεωμένος να της πω τις δυσκολίες που έχει η δουλειά».

To άρθρο Πάνος Καλλίδης: Ως παιδί ήμουν αλήτης, έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη Γυμνάσιου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button