ΓυναίκαΜόδα

Δέσποινα Μοιραράκη: Καταγγέλλει πρώην συνεργάτη της ότι «κλέβει» πελάτες χρησιμοποιώντας το όνομά της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 23/4 στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνέχεια του «Cash or Trash», αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Στο Cash or Trash θα αλλάζουμε αγοραστές, αλλά δεν θα αλλάξουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια».

Στην συνέχεια, η γνωστή επιχειρηματίας πρόσθεσε: «Η ανανέωσή μου οφείλεται στην πολλή δουλειά. Αυτή ήταν και η συμβουλή των ειδικών μετά από όλο αυτό που συνέβη στην προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν ξέρει αν θα φτιάξω ξανά τη ζωή μου, αυτό είναι θέλημα θεού. Δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια αν είμαι έτοιμη για κάτι νέο στην προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα να χαμογελάω, να είμαι γερή και χαμογελαστή».

Τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να εκφράσει το παράπονό της σχετικά με πρώην συνεργάτη της, τον οποίο απέλυσε από την επιχείρησή της και είπε: «Πριν από έναν χρόνο στην επιχείρησή μου απέλυσα έναν συνεργάτη μου. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έχει εκμεταλλευτεί το ότι δούλευε σε αυτή την επιχείρηση και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει “καθαρίζω τα χαλιά και είμαι από την επιχείρηση Μοιραράκη”. Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ για όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button