ΓυναίκαΟμορφιά

Χρήστος Δάντης: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Νίκο Οικονομόπουλο σχετικά με την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Καρρά, τονίζοντας πως οι μεγάλοι τραγουδιστές «δεν πεθαίνουν, αλλά κοιμούνται». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στην συμμετοχή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor 2024, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου.

Για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης, πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ήταν large σε όλα του, αγαπημένος μου φίλος. Για εμένα η μουσική και οι τραγουδιστές, δεν πεθαίνουν, κοιμούνται. Υπάρχει αιωνίως η ανάμνησή τους μέσα από την πορεία που έχουν καταγράψει με τα τραγούδια του».

Ο Χρήστος Δάντης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την πρόσφατη δήλωση του Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά», είχε πει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Χρήστος Δάντης αντέδρασε στο άκουσμα της ερώτησης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν παρακολούθησε τις δηλώσεις του τραγουδιστή. «Δεν την ξέρω την άποψή του, δεν την ξέρω», είπε ο Χρήστος Δάντης. Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι θέλησαν να τον ενημερώσουν ο τραγουδιστής απέφυγε και πάλι να απαντήσει: «Δεν είναι ώρα να το κάνουμε αυτό τώρα, σας παρακαλώ».

Όσο για την εκ νέου συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο “Survivor”, o Χρήστος Δάντης αρκέστηκε να πει: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και καλή απόλαυση σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button