lifestyle

Ριάνα: Η μόδα με βοήθησε να «ανακάμψω» μετά τη γέννηση των παιδιών μου

Μετά την απόκτηση παιδιών, η μόδα έγινε «λιγότερο σημαντική» για μένα, παραδέχτηκε η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Ριάνα όμως αναγνωρίζει πως η μόδα και το ότι φοράει και πάλι μοντέρνα ρούχα τη βοήθησε να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της, μετά τη μητρότητα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο BBC ότι ένιωθε «πολύ άνετα» φορώντας πιτζάμες και φόρμες.

Όμως, μιλώντας στο πάρτι έναρξης της τελευταίας της συνεργασίας με την Puma στο Λονδίνο, είπε ότι το ντύσιμο «σου κάνει κάτι ως γυναίκα».

Η Ριάνα έχει δύο γιους με τον ράπερ A$AP Rocky, τον RZA Athelaston Mayers, που γεννήθηκε το 2022 και τον Riot Rose Mayers, που γεννήθηκε το 2023.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη, ένιωθα ότι μπορούσα να φορέσω τακούνια σε όλη τη διάρκειά της», είπε. «Αλλά μετά, με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, έχεις ένα μικρό παιδί, μια κοιλιά, είναι χειμώνας, φοράς ένα παλτό, κρατάς μια τσάντα για μωρά. Είσαι για τακούνια; Χμ, ίσως όχι. Γι’ αυτό έγινα λίγο πιο δημιουργική, με άνετο στιλ. Και μετά ένιωθα πολύ άνετα και αφού έκανα το δεύτερο παιδί μου και ήμουν απλά με ρόμπες, πυτζάμες και φόρμες».

«Μετά από λίγο, όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το πιο ανόητο [πράγμα], το λιγότερο σημαντικό. Είναι πραγματικά το λιγότερο σημαντικό. Αλλά προσφέρει κάτι για σένα, ως γυναίκα και ως μαμά που, τελικά, είναι σημαντικό για όλες εμάς» παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη.

H σταρ θεωρείται ότι ξαναέγραψε τους κανόνες της μόδας όταν ήταν έγκυος, αρνούμενη να φορέσει συμβατικά ρούχα εγκυμοσύνης.

«Το προσέγγισα όπως όλα τα άλλα που προσεγγίζω στη μόδα», είπε στο BBC.

«Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Αλλά απλά αρνήθηκα να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, πραγματικά και αληθινά. Ήμουν ότι ό,τι μου ταιριάζει και ήταν αυτό που λειτουργούσε». 

Η 36χρονη σταρ έχει απομακρυνθεί από τη μουσική τα τελευταία χρόνια, καθώς το τελευταίο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 2016.

Είναι μία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος και εκτιμάται ότι έχει 1,4 δισ. δολάρια περιουσία, σύμφωνα με το Forbes. Τα έσοδά της προέρχονται κυρίως από το brand μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος Fenty Beauty και από την επωνυμία εσωρούχων Savage x Fenty, που έχει ιδρύσει.

Πληροφορίες από BBC

To άρθρο Ριάνα: Η μόδα με βοήθησε να «ανακάμψω» μετά τη γέννηση των παιδιών μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button