ΓυναίκαΜόδα

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Celia Kritharioti

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μοντέλο Zendaya έκλεψε όλα τα βλέμματα με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας The Challengers  που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Los Angeles.

Με αναφορές στην υπόθεση της ταινίας, το φόρεμα της Zendaya ήταν εμπνευσμένο από το μπαλάκι του tennis με neon κίτρινο-πράσινο χρώμα, έντονο ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη.

Τα βλέμματα έκλεβε το μπαλάκι του tennis που ήταν δεμένο στη μέση του φορέματος και αποτελούσε μια πολύ ευρηματική λεπτομέρεια, καθώς η Zendaya υποδύεται στην ταινία μια προπονήτρια tennis.

Η ηθοποιός που αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια,ανέδειξε το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο, το οποίο αγκάλιαζε μοναδικά την σιλουέτα της.

Το εντυπωσιακό αυτό look ολοκληρώθηκε με λευκές γόβες, ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια και λαμπερό make up με έμφαση στα μάτια.

Η Zendaya έκανε πρόβα το συγκεκριμένο ρούχο την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι με παρουσία της ίδιας της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις της με δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button