lifestyle

Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ: Η επίσημη ανακοίνωση

Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου παίρνουν οι Νικόλαος, γιος του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η είδηση του διαζυγίου του Νικολάου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, έγινε γνωστή μέσα από μια λιτή ανακοίνωση από το Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας», αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Νικόλαος γνώρισε την Τατιάνα το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια. Το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Σημαντικές παρουσίες στο γάμο ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.

To άρθρο Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ: Η επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button