ΓυναίκαΟμορφιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέλιο Ρόκκο: «Ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν να σημάδι αισιοδοξίας το οποίο δεν ερχόταν»

Ο Στέλιος Ρόκκος βρίσκεται σε βαρύ πένθος, καθώς το περασμένο Σάββατο 30/12 ο αδελφός του Νίκος Ρόκκος βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη όπου έχει εμφανίσεις ο δημοφιλής καλλιτέχνης, επικοινώνησε με το περιβάλλον του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος είναι συντετριμμένος.

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Έτυχε την Κυριακή και είδα τη γυναίκα που έχει τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Ρόκκος. Όλες αυτές τις στιγμές που είχαν την αγωνία το βράδυ, να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών, η ελπίδα όλων φυσικά ήταν ένα καλό νέο. Από τη στιγμή που κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του, ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια καλή είδηση, ένα σημάδι αισιοδοξίας, το οποίο δεν ερχόταν. Όταν τελικά τον εντόπισαν νεκρό, το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Μέσα σε δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέλφια».

Στην συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Η μητέρα τους ζει, η φυσική εξέλιξη δεν είναι να αποχαιρετά η μάνα τα παιδιά της. Πολύ δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν θέλεις να πιστέψεις την πραγματικότητα. Έφυγε με την πρώτη πρωινή πτήση στις 7:00 για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και την οικογένεια του αδελφού του. Να μη συμβεί σε άνθρωπο αυτό το πράγμα…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button