lifestyle

Νικόλαος: «Σαν την Ελλάδα πουθενά, πού αλλού να πάω; Με υποδέχονται παντού με χαμόγελο»

Ο Νικόλαος αγαπά τη χώρα μας, «πουθενά σαν την Ελλάδα», βάζει τέλος στα σενάρια ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική και ταξιδεύει στα ακριτικά νησιά με την Axion Hellas.

Ο Νικόλαος, το τρίτο κατά σειρά παιδί (Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Θεοδώρα και Φίλιππος) του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας μίλησε σήμερα (17.04.2024) στην κάμερα των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις αποστολές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ελληνικά νησιά για από την Axion Hellas.

«Ξεκινήσαμε από τη Σίφνο, πήγαμε στη Σχοινούσα, τώρα είμαστε Αστυπάλαια, θα πάμε στην Αμοργό και την Κίμωλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε κάθε νησί. Κοιτάζουμε την ασφάλεια της ομάδας, όμως… Αν ο καιρός δεν μάς το επιτρέψει και ματαιώσουμε κάποιο ταξίδι, θα πάμε μετά το Πάσχα. Θα εκπληρώσουμε το έργο που έχουμε υποσχεθεί», είπε αρχικά για τη δράση της Οργάνωσης.

Επισήμανε ότι «ο πιο ισχυρός Αθηναίος δεν έχει πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο περίθαλψης μέσα σε ένα 24ώρο» και τόνισε πως «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον πληθυσμό μέσα στο κάθε νησί. Η Ελλάδα είναι ένα κόσμημα».

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είπε πως εναι ευγνώμων για το πώς τον υποδέχεται ο κόσμος, «με ένα μεγάλο χαμόγελο» και δεν παρέλειψε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον Γιάννη Ντσούνο που έχει γενέθλια. Μάλιστα, έκανε χιούμορ αναφέροντας ότι «όταν περνάς τα 50, μιλάς με την παρέα για τα χάπια που παίρνεις».

Όταν οι «Αταίριαστοι» τον ρώτησαν πόσα χρόνια μένει πλέον στην Ελλάδα, αλλά και το αν σκέφτεται να μετακομίσει. «11 χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα… Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα… Η πραγματική Ελλάδα είναι τα νησιά, γι’ αυτό οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια», είπε.

Σε άλλη ερώτηση για το αν η υπόλοιπη οικογένεια σκέφτεται να εγκατασταθεί στη χώρα μας για να ασχοληθεί με τα κοινά-την πολιτική, ξεκαθάρισε:  «Δεν ξέρω τι σκοπούς έχουν τα αδέλφια μου, αλλά ελπίζω  να εγκατασταθούν εδώ να τους βλέπω περισσότερο. Εμείς κάνουμε άλλα πράγματα, δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική».

To άρθρο Νικόλαος: «Σαν την Ελλάδα πουθενά, πού αλλού να πάω; Με υποδέχονται παντού με χαμόγελο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button