Τεχνολογία

Στον Εισαγγελέα ο Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο

Φωτογραφίες – Βίντεο: Νίκος Μητρούσιας 

Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) ο Κωνσταντίνος Φλώρος, πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» μετά την επίθεση στον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του η εισαγγελία αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη και εν συνεχεία ο βουλευτής θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Με κάταγμα στην μύτη ο Γραμμένος

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που διάβασε στο περιστύλιο της Βουλής ο Κώστας Χήτας από την «Ελληνική Λύση», ο Βασίλης Γραμμένος που δέχθηκε την επίθεση έχει:

«Κάταγμα ρινικών οστών. Διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευστάθιος Φλώρος: «Θίχτηκε ο εγωισμός της Βουλής»

Για την σύλληψη του γιου του αλλά και την μήνυση που κατέθεσε κατά του Κυριάκου Βελόπουλου μίλησε στις κάμερες ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου, Ευστάθιος Φλώρος, εξερχόμενος από την ΓΑΔΑ. «Προκάλεσαν αυτό το επεισόδιο στον γιο μου γιατί ήταν μάρτυρας στην μήνυση και όλα αυτά που ακούσατε ήταν ακριβώς το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν ο Βελόπουλος, ο Γραμμένος και άλλα στελέχη. Ο κόσμος ψηφίζει. Όχι να πετάξουν 250.000 ψηφοφόρους επειδή θίχτηκε ο εγωισμός της Βουλής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευστάθιος Φλώρος, πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου, έχει μηνύσει τον Κυριάκο Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανοίκειους και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Ευστάθιος Φλώρος πίσω από τον συγκεκριμένο λογαριασμό βρίσκεται ο Κυριάκος Βελόπουλος, κάτι, βέβαια, που αρνείται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δικηγόρος Κ. Φλώρου: «Ατυχές περιστατικό και αμιγώς προσωπική υπόθεση»

Για ένα «ατυχές περιστατικό» έκανε λόγο ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου, Αντώνης Μαμής, σε δηλώσεις του στις κάμερες ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια «αμιγώς προσωπική υπόθεση χωρίς κανένα πολιτικό ή κομματικό κίνητρο από πίσω».

 

Πώς έγινε το επεισόδιο στη Βουλή

Το σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης , Βασίλη Γραμμένου, και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον τελευταίο να γρονθοκοπεί τον πρώτο, ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής.

Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ,Κυριάκου Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού .

Ο κ. Φλώρος, του οποίου ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου, είχε ζητήσει να πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια, ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε, αντιδρώντας στην αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χήτα, για καραμπινάτη προεκλογική πολιτική σκοπιμότητα που παρότι δεν αφορά τον κ. Βελόπουλο ζήτησε την άρση ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ολομέλεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ.Φλώρο και τον κ. Γραμμένο:

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φλώρος αντέδρασε φωνάζοντας στον κ. Χήτα ότι «αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές», ο κ. Γραμμένος απάντησε «βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι», ενώ συνέχισε με άλλους βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια, ο κ. Φλώρος του επιτέθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο πάτωμα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γραμμένος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καταθέσει αγωγή κατά του πατέρα του κ. Φλώρου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και εξύβριση.

Στον κ. Φλώρο επεβλήθη ποινή 15ημερης αποβολής από τις εργασίες της Βουλής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button