lifestyle

Μαρία Αντουλινάκη: Είχα χάσει 40 κιλά και μου είπαν «δεν κάνεις για αυτόν τον ρόλο»

“Σου λένε ότι δεν κάνεις πια γιατί έχεις γίνει πολλή γκομενάρα και λέω ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και γεια σας” ανέφερε η Μαρία Αντουλινάκη.

«Έχω δουλέψει σερβιτόρα, στη λάντζα, σε σοκολατερί, babysitting. Ανόμοιες. Το ότι είχα δουλειά και μπορούσα να έχω ένα μεροκάματο, με ευχαριστούσε από τη μία γιατί το έβαζα σαν παρένθεση στη ζωή μου» αποκάλυψε η Μαρία Αντουλινάκη.

«Κάποιος μπορεί να πει ότι η Μαρία πέρασε κατάθλιψη, για αυτό είναι μόνη της και ζει με δύο σκυλάκια και δεν έχει κάνει οικογένεια, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένη.

Αυτός ο τρόπος ζωής είναι επιλογή μου κι όχι επειδή μου το επέβαλε κάποιος. Νομίζω τελικά ότι καλύτερα που δεν έκανα» πρόσθεσε.

«Είχα χάσει 40 κιλά. Ξαφνικά όταν ο κόσμος σε ξέρει με όλα τα προσόντα τα πολλά και τα ωραία και σε έχουν φωνάξει για ένα ρόλο που σε έχουν σκεφτεί έτσι, δεν κάνεις για αυτόν τον ρόλο.

Δεν είναι λογικό; Σου λένε ότι δεν κάνεις πια γιατί έχεις γίνει πολλή γκομενάρα και λέω ευχαριστώ για το κοπλιμέντο και γεια σας» κατέληξε η Μαρία Αντουλινάκη.

To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: Είχα χάσει 40 κιλά και μου είπαν «δεν κάνεις για αυτόν τον ρόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button