ΓυναίκαΜόδα

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα – Επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους: «Είχαμε μία δύσκολη γέννα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αφροδίτη Σκαφίδα καθώς το βράδυ της Παρασκευής 12/4 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Πύρρο Δήμα.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας, ήρθε στον κόσμο με καισαρική και πρόκειται να πάρει το όνομα της μητέρας του Ολυμπιονίκη, Γλυκερία.

Πριν από λίγη ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε εκεί!

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας αναχώρησαν από την κλινική μαζί με την κόρη τους η οποία ήρθε στη ζωή για να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά τους.

Ο Πύρρος Δήμας είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, αφού εκτός από το κοριτσάκι που απέκτησαν με την Αφροδίτη Σκααφίδα, έχει άλλα τέσσερα παιδιά.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα δέχτηκαν τις ευχές των δημοσιογράφων που κατέφτασαν έξω από την κλινική.

«Είχαμε αγωνία γιατί είχαμε και μία δύσκολη γέννα και χρειάστηκε να την πάρουμε με καισαρική αλλά όλα καλά» δήλωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στους δημοσιογράφους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button