Οικονομία

Επίδομα παιδιού: Eκπνέει η προθεσμία των αιτήσεων στις 11 Μαρτίου

Τέλος χρόνου σε επτά μέρες από σήμερα (04.03.24) για τους δικαιούχους επιδόματος παιδιού, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση
Η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 18:00 το απόγευμα της 11ης Μαρτίου. Μετά θα κλείσει για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου του 2024.
Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.
 
Η πρώτη πληρωμή αναμένεται στις 29 Μαρτίου 2024.
Ωστόσο, σημειώνεται πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους δικαιούχους που δεν θα προλάβουν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, καθώς αιτήσεις θα μπορούν να γίνονται ανά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 
Η τελευταία προθεσμία για να λάβουν οι δικαιούχοι το σύνολο των επιδομάτων του 2024 εκπνέει στις 15 Ιανουαρίου 2025. Σε αυτή την περίπτωση οι δικαιούχοι θα λάβουν όλες τις δόσεις του 2024 αναδρομικά.
 
Σημειώνεται πως το επίδομα παιδιού αφορά περί τις 800.000 οικογένειες με παιδιά, και πως τα ποσά που θα δοθούν θα είναι ίδια με πέρυσι.

To άρθρο Επίδομα παιδιού: Eκπνέει η προθεσμία των αιτήσεων στις 11 Μαρτίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button