Αθλητικά

Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη»

Την υπερηφάνεια του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

«Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα, σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού» ανέφερε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είπα και στα παιδιά μέσα πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Το έχουμε πιστέψει και μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και θα συνοδεύει τις γενιές που έρχονται.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φανταζόταν κάποιος δύσκολο να υλοποιηθούν, αλλά είδατε πώς ξεκινήσαμε. Με διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος, ειδικά εδώ μέσα».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται τον τελικό της διοργάνωσης είπε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για την επίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό από τη μέρα που ανέλαβε, επισήμανε: «Το είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Σήμερα ξεκίνησε με φουλ επίθεση, γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε, όχι για να κρατήσουμε την ισοπαλία. Του αρέσει ο ανήφορος. Ανανεώσαμε μαζί του όταν χάσαμε 1-4 από τη Μακάμπι. Δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια, αλλά για τα δύσκολα. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button