lifestyle

Νανά Παλαιτσάκη: Πρώην σύζυγός μου, αρραβωνιάστηκε με άλλη ενώ ήμασταν παντρεμένοι

Μια απίστευτη ιστορία απιστίας αποκάλυψε η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ. Πρώην σύζυγός της, το όνομα του οποίου δεν είπε, όχι μόνο την είχε απατήσει, αλλά είχε αρραβωνιαστεί με άλλη γυναίκα!

Η Νανά Παλαιτσάκη συζήτησε την απίστευτη αποκάλυψη με τους συνεργάτες της στο «MEGA Καλημέρα» και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως αποκαλύφθηκε το αρραβώνας του… άντρα της!

«Είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Εγώ τότε χόρευα, έκανα εκπομπές στον ΣΚΑΪ, ήμουν εξαιρετικά προβεβλημένη. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος μου και μου είπε πως θέλει να έρθει σπίτι να μιλήσουμε.

Λέω γιατί, τι συμβαίνει; Μου λέει “έχω μάθει κάτι που θα σε στενοχωρήσει πάρα πολύ, αλλά που ήσουν εσύ το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας;”.

Εγώ είχα πάει με το παιδί μου… και τότε ο καλός μου, μου είχε πει ότι πάει να κάνει ένα ρεπορτάζ, στην Ξάνθη για να κάνει το καρναβάλι της Ξάνθης και ήταν επαγγελματικό ταξίδι.

Με έπαιρνε όμως κάθε μισή ώρα γιατί τότε έκανα ιππασία και είχα πάρει το άλογο και είχα πάει τα βουνά. Γυρνάμε από το τριήμερο κι εκείνος, όπως μου είπε ο φίλος, είχε πάει σε μια άλλη πόλη της Ελλάδας, όχι στην Ξάνθη και είχε αρραβωνιαστεί με μια άλλη κοπέλα.

Είχε πει ο καλός μου ότι δεν είμαστε πολύ καλά. Ο φίλος μου αυτός, ο πολύ καλός και πάρα πολύ γνωστός, ήταν νονός αυτής της κοπέλας, έτσι το έμαθε», περιέγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Ο αρραβώνας μάλιστα είχε και… γλέντι, με την άλλη γυναίκα να μην ξέρει την αλήθεια. «Όταν κάποιος θέλει να πει ψέματα, τα λέει πάρα πολύ ωραία. Δηλαδή σου λέει “το κάνουμε αυτό για τα media, δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο, ότι είμαστε σε διάσταση και η Νανά, πρέπει να της το πω με τρόπο γιατί δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά, μην την καταστρέψω”…

Εγώ διακατέχομαι από μια ψυχραιμία. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “θέλεις να έρθεις σπίτι γιατί είναι εδώ ο φίλος μας ο τάδε και μου λέει κάτι παλαβά και επειδή δεν ξέρω σε τι κατάσταση νηφαλιότητας είναι, θέλεις να έρθεις να μου τα επιβεβαιώσεις κι εσύ;”.

Ήρθε και του είπα “είναι εδώ ο νονός της τάδε. Αρραβωνιάστηκες;” και μου λέει “εντάξει τώρα”. Εγώ ήμουν ψύχραιμη και άκουγα και λέω “ας πάρουμε και την άλλη ψυχή, να δούμε… εντάξει τώρα;», συνέχισε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η άλλη γυναίκα, στο χώρο κι εκείνη, στο κανάλι που δούλευε τότε η Νανά Παλαιτσάκη, άρχισε να κλαίει με αναφιλητά.

  

«Ε εντάξει, μετά χώρισα» κατέληξε η Νανά Παλαιτσάκη, λέγοντας πως ο τότε σύζυγός της, εκτός από εκείνη, χώρισε και με την κοπέλα που είχε αρραβωνιαστεί!

To άρθρο Νανά Παλαιτσάκη: Πρώην σύζυγός μου, αρραβωνιάστηκε με άλλη ενώ ήμασταν παντρεμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button