Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αβέβαιη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς των Μπακς με τους Πέισερς στα playoffs του ΝΒΑ

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει και του πρώτου αγώνα (21.04.2024) με τους Ιντιάνα Πέισερς στα playoffs του NBA.

Χωρίς τον τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν εκτός έδρας από τους Ορλάντο Μάτζικ (113-88) τερμάτισαν στην τρίτη θέση στην ανατολική περιφέρεια και θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των playoff τους Ιντιάνα Πέισερς.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο ματς των δυο ομάδων φαίνεται πως είναι αβέβαιη, σύμφωνα και με τον προπονητή της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, με τον Αμερικανό κόουτς να αναφέρει ότι τα πράγματα δείχνουν… θετικά.

«Η Ιντιάνα αποτελεί έναν τέλειο αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε με κάποιον και είναι δυνατός αντίπαλος. Είχαν παίξει υπέροχα κόντρα σε εμάς. Μάλλον έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη εναντίον μας. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ξέρω μόνο ότι δουλεύει.

Πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αυτοπεποίθηση ή όχι. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει, ενώ είχαμε εξαιρετικές αναφορές. Άρα αυτό είναι καλό και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε» ανέφερε ο Ντοκ Ρίβερς.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στη γάμπα στο πρόσφατο ματς των Μπακς με τους Σέλτικς και έχασε το φινάλε της regular season sto NBA.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αβέβαιη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς των Μπακς με τους Πέισερς στα playoffs του ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button