ΓυναίκαΜόδα

Ηλίας Αλεξίου – The Chase: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του The Chase, Ηλίας Αλεξίου, ο οποίος περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία του από τα τηλεπαιχνίδια αλλά και το πώς βρέθηκε στην καρέκλα του Chaser στο δημοφιλές πρόγραμμα του MEGA.

«Θυμάμαι ό,τι τύχει και διαβάσω. Έχω IQ 164 στην κλίμακα Κατέλ, δεν είναι όλες οι κλίμακες ίδιες. Έτυχε κάποια στιγμή – αν θες από ματαιοδοξία – και έκανα το τεστ. Είναι λίγο μοναχικός ο δρόμος για τους πολύ ευφυείς ανθρώπους. Εγώ δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου αλλά εκείνη που μπόρεσε να με καταλάβει περισσότερο», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

«Το πρώτο τηλεπαιχνίδι που πήγα ήταν η MEGA Banca το 1994. Ήμουν νιόπαντρος, κέρδισα ένα αυτοκίνητο και το έκανα δώρο στη γυναίκα μου. Η αδελφή μου είχε κάνει την αίτηση για μένα χωρίς να το ξέρω. Μετά από 15 μέρες πήγα στο «Ο Καλύτερος Κερδίζει» και ξανακέρδισα. Ακολούθησαν ο «Αδύναμος Κρίκος», το «Δέκα με Τόνο» και άλλα. Συνολικά πρέπει να έχω κερδίσει 70-100.000 ευρώ από τα τηλεπαιχνίδια», περιέγραψε στη συνέχεια ο Αδέκαστος Επιθεωρητής.

«Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο από την παραγωγή, γιατί είχαν κρατήσει το βιογραφικό μου από προηγούμενα τηλεπαιχνίδια, και μου λένε: ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο, θα θέλατε να έρθετε αλλά όχι σαν παίκτης; Εγώ εκείνη την περίοδο έβλεπα το αγγλικό Chase και τους απάντησα: αν είναι για Chaser, έρχομαι», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ηλίας Αλεξίου.

«Στο Chase μας άλλαξαν τα… πετρέλαια με τα τεστ. Κάθε 15 μέρες ήμουν στα γραφεία της παραγωγής και απαντούσα σε τεστ γνώσεων: multiple choice, ελεύθερο κείμενο, πόσο γρήγορα, πόσες ερωτήσεις μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Εγώ δεν διαβάζω ειδικά για το παιχνίδι. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, της επιστήμης και για τα αθλητικά, στα οποία δεν είμαι καλός», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ηλίας Αλεξίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button