Περιβάλλον

Τα μελλοντικά της σχέδια της Hyundai Motor στην CES 2024

Με θέμα «Ease every way» η  Hyundai Motor θα προωθήσει ανθρωποκεντρικές καινοτομίες πέρα από την κινητικότητα. Ήδη έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser και κοινοποίησε τις πρώτες πληροφορίες των ανακοινώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην CES 2024.

Η Hyundai Media Day θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2024 και ώρα Ελλάδος 23.00-23.45 (1:00-1:45pm PST), στο Mandalay Bay Convention Center στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του παγκόσμιου καναλιού της εταιρείας στο YouTube  https://www.youtube.com/@HyundaiWorldwide.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2024, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει την ποικιλόμορφη προσέγγισή της, από τις καινοτόμες τεχνολογίες έως τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας, για να αναδείξει το πώς θα δημιουργήσει μια ανθρωποκεντρική μελλοντική κοινωνία μεταβαίνοντας σε ένα ενεργειακό οικοσύστημα υδρογόνου εστιάζοντας στο λογισμικό σύστημα και την τεχνητή νοημοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός των Κορεατών είναι να συνδυάζουν τις δυνατότητες των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου Hyundai Motor με σκοπό να επιταχύνουν τη μετάβαση προς μια κοινωνία υδρογόνου. Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης την εργαλειοθήκη του υδρογόνου για να δημιουργήσει αποτελεσματικά μια αλυσίδα αξίας καθαρού υδρογόνου.

Τέλος η Hyundai Motor θα περιγράψει τη στρατηγική λογισμικού του Ομίλου και τη μελλοντική κατεύθυνση για τη δημιουργία ενός πλήρως βελτιστοποιημένου οικοσυστήματος με επίκεντρο τον χρήστη που συνδέει συσκευές, υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις.

Σχετικά με το Teaser Image (βασική φωτογραφία) η εικόνα δείχνει τη φιλοδοξία της Hyundai Motor να δημιουργήσει ένα μέλλον με άνεση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button