Τεχνολογία

Ατρόμητη ήταν τελικά η… Κηφισιά – Επικράτησε με ανατροπή 2-1 στο Περιστέρι!

Πραγματοποιώντας τεράστια ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών η Κηφισιά κατάφερε να φύγει νικήτρια με 2-1 σκορ από την έδρα του Ατρομήτου, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Αγκιμπού Καμαρά, ωστόσο οι κεφαλιές των Σναϊντερλάν (64′) και Κρισιούμα (67) έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μπράτσου παρέμεινε μεν στην προτελευταία θέση αλλά έφτασε τους 28 βαθμούς πλησιάζοντας στο -1 τον Βόλο, που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ και παρέμεινε στους 29, με τον Παναιτωλικό να έχει 30.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παράλληλα η νίκη της Κηφισιάς σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στην καλύτερη γι΄ αυτούς περίπτωση οι Ηπειρώτες μπορούν να ισοβαθμήσουν με την ομάδα των βορείων προαστίων αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν Παναιτωλικό και Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μπράτσου επέλεξε στο ξεκίνημα να έχει ψηλά τις γραμμές για να πιέσει την κυκλοφορία των «κυανόλευκων», οι οποίο ωστόσο δεν έχασαν την ευκαιρία για να τιμωρήσουν το πρώτο λάθος των φιλοξενούμενων.

Ήταν το 16ο λεπτό στο Περιστέρι όταν σε μια απρόσεκτη πάσα του Τσάπαν προς τον Βαφέα ο Αγκιμπού Καμαρά έκλεψε την μπάλα, έφυγε μόνος μπροστά και τελείωσε την φάση πλασάροντας τον Νικοπολίδη, που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία και σιγουριά στον Ατρόμητο, που κυριάρχησε και λίγο έλλειψε να διπλασιάσει στο 34΄, πρώτα με τον Αντζιέλσκι το σουτ του οποίου εξοστρακίστηκε σε σώμα αμυντικού και η μπάλα έφυγε αριστερά, με τον Αγκιμπού να γυρίζει και να βρίσκει τον Κούντε, το πλασέ του οποίου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι Νικοπολίδη.

Η κατάσταση αντιστράφηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Κηφισιά να φτάνει στην ανατροπή μέσα σε ένα τετράλεπτο. Στο 64΄ ο Σναϊντερλάν ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πρίτσας και στο 68΄ ήταν η σειρά του Κρισιούμα να «εκτελέσει» τον Μαρκετζιάνι, επίσης με κεφαλιά στη σέντρα του Κλωναρίδη, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλένσια, Τριμμάτης, Αγκ. Καμαρά, Καραμάνης – Τσανάτζια, Κρισιούμα, Τσάπαν, Σολόα, Μιλίσεβιτς, Νικοπολίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τριμμάτης (67΄ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73΄ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ, Κούντε, Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (62΄ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62΄ Βέργος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Τσανάτζια (58΄ Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Σολόα, Σναϊντερλάν, Μενέντες (46΄ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82΄ Τεττέη), Κρισιούμα (75΄ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς (82΄ Γιόβαντσιτς).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button