Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η χαμένη τιμής της πατρίδας της Δημοκρατίας

Στην συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι « έδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Στην ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ακόμη: Η διακομματική (το ΕΛΚ με επιφύλαξη) καταδίκη των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και η ηχηρή παρέμβαση του Επιτρόπου Δικαιοσύνης για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Στην Ολομέλεια του Φεβρουαρίου θα έρθει το πόρισμα – κόλαφος που θα αφαιρέσει από τον πρωθυπουργό και το τελευταίο “φύλλο συκής”».

Ακολούθως επιτίθεται στον πρωθυπουργό και απευθύνεται στην Δικαιοσύνη: «Δεν περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί σε τι θεσμικό κατήφορο οδήγησε τη χώρα μέσω του ανιψιού και του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που τον στηρίζει. Περιμένουμε όμως από την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της, να μην υποκύψει στις πιέσεις και τις ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και να σώσει την τιμή της χώρας απέναντι σε ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που καθιστά την Ελλάδα ευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγή. Υπάρχει και τώρα χρόνος!».

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Η χαμένη τιμής της πατρίδας της Δημοκρατίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button