ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής και ο φόβος του για την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής εξήγησε το λόγο που δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή του και αποκάλυψε τις δουλειές που έκανε πριν γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής. Ακόμη, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τους φόβους του σε σχέση με την κόρη του και το πως θα αντιδράσει όταν γνωρίσει κάποιο σύντροφό της.

Αρχικά, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Δούλευα σε οικοδομές και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου τόσο σε χειρονακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Άπειρες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός. Άρα έχω περάσει από πολλά στάδια της οικοδομής. Έχουν πλημμυρίσει τρεις φορές τα σπίτια μου. Ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή γιατί στα 17 μου άρχιζα πια να τραγουδάω επαγγελματικά».

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Τότε στις ντισκοτέκ που δούλευα, έπλενα τα ποτήρια, καθάριζα, ήμουν σερβιτόρος, λίγο dj μέχρι να έβγαινε ο επαγγελματίας. Το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ με τους φίλους μου πηγαίναμε σε ταβερνούλα με live μουσική. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Στα 17 μισό ήταν η πρώτη μου μουσική δουλειά.

Έχω περάσει από πολλά στάδια της μουσικής, το είχα πει και στον Light ότι άκουγα πρώτος τη ραπ μουσική. Από παιδάκι όταν ερχόμασταν στο χωριό, επειδή μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου είχε γάμους, χαρές τραγούδια, εγώ καθόμουν δίπλα στους μουσικούς και άκουγα πώς έπαιζαν. Μου άρεσαν πολύ τα ντραμς, παίζω μέχρι και σήμερα».

Ακόμη, ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την κόρη του ανέφερε ότι ο φόβος του έχει να κάνει με το να είναι υγιής και εξήγησε πως θα ήθελε να είναι ένας μελλοντικός της σύντροφος.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος εξομολογήθηκε: «Αυτό που θέλω πραγματικά, είναι όποιος άνθρωπος βρεθεί στη ζωή της κόρης μου, όταν αρχίσει να κάνει σχέση, τα αγόρια αυτά να τη σεβαστούν. Ο σεβασμός και η αγάπη είναι τα δυο πιο υπέροχα δώρα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button