Τεχνολογία

Συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της δεύτερης ημέρας

Στις 08:15 αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχουν ολοκληρωθεί έως το βράδυ στις 20:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου θα επικεντρωθεί στην κυβερνητική πολιτική για τα προνοιακά θέματα, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τη στεγαστική κρίση, την αύξηση της βίας μεταξύ ανηλίκων και το δημογραφικό. Η Νίνα Κασιμάτη θα αναλύσει το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για τη μετανάστευση με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος, στο τομέα της ψηφιακής πολιτικής, θα μιλήσει μεταξύ άλλων για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πλαισίου για την κυβερνοασφάλεια που δεν θα κινείται στη λογική της καταστολής και των παρακολουθήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς θα προβεί σε αναλυτική παρουσίαση που θα αφορά θέματα ανάπτυξης, ενώ θα επικεντρωθεί στην στην οικονομική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και στο πώς αυτή δεν απαντά στις μεγάλες κρίσεις.

Η Ρένα Δούρου θα αναφερθεί στις οχτώ ερωτήσεις που έχει κάνει ήδη προς την κυβέρνηση και περιλαμβάνει ζητήματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά και την κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Β. Μακεδονία, χωρίς να έχει απαντηθεί καμία.

Όλοι οι βουλευτές θα τοποθετηθούν για τους τομείς τους με τα powerpoint που έχουν ετοιμάσει μεταξύ αυτών ο Βασίλης Κόκκαλης που θα παρουσιάσει μια νέα πρόταση νόμου για τους συνεταιρισμούς και ο Συμεών Κεδίκογλου θα αναλύσει καινούργια μοντέλα και μηχανισμούς που προτείνει το κόμμα για την πολιτική προστασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινοβουλευτική ομάδα θα δειπνήσει σήμερα σε εστιατόριο του νησιού. Την Κυριακή τόσο οι βουλευτές όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button