lifestyle

Ηράκλειο: Έκρυβαν σε υπαίθρια «καβάτζα» 900 γρ. κοκαΐνη

Σε υπαίθρια «καβάτζα» είχαν κρύψει σχεδόν 900 γραμμάρια κοκαΐνη δύο νεαροί από την Αλβανία, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στην Χερσόνησο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών στα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, καθώς δύο μέρες νωρίτερα, την περασμένη Τρίτη, συνελήφθησαν δύο ακόμη νεαροί από την Αλβανία, με πάνω από 3 κιλά κάνναβη και 100 γραμμάρια κοκαΐνη.

Στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου είχαν φτάσει πληροφορίες για την δράση των δύο ανδρών ξένης καταγωγής, ηλικίας 27 και 31 ετών και χθες, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου την ώρα που μετέβαιναν σε υπαίθριο χώρο, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 897,3 γραμμάρια κοκαΐνη.

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και ακολούθησε έλεγχος στους ίδιους και έρευνες στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.115 ευρώ, 950 ρούβλια Ρωσίας, 2 ζυγαριές ακριβείας, πλήθος νάιλον ειδικών αεροστεγώς κλεισμένων συσκευασιών, ηλεκτρική συσκευή για τη δημιουργία αεροστεγών συσκευασιών και 6 κινητά τηλέφωνα.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο οχήματα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button