Τεχνολογία

Επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας BestPrice.gr και Eurobank

Το BestPrice.gr, η Νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, ανακοινώνει την επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με την Eurobank, με στόχο την υποστήριξη και «ενδυνάμωση» των συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία του BestPrice.gr με την Eurobank επεκτείνεται σε 4 πυλώνες μέσω του προγράμματος BestPrice ΣΥΝergies, εξασφαλίζοντας επιπλέον προνόμια για περισσότερα από 3.800 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τζίρου:

  • Μειωμένα έξοδα αξιολόγησης αιτήματος για χρηματοδοτικά προγράμματα κεφαλαίου κίνησης και επενδύσεων της Eurobank.
  • Προνομιακές χρεώσεις σε προμήθειες για εργαλεία online πληρωμών, όπως το Paygate και το Iris payments.
  • Ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση για την υπηρεσία e‑Commerce Gateway σε συνεργασία με την WorldlineGreece.
  • Δωρεάν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Academy for Business της Eurobank.

H στρατηγική συνεργασία των δύο εταιριών στηρίζεται στην κοινή επιδίωξη για παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων προς τις εγχώριες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό,πρόσφατα ανακοινώθηκαν από το BestPrice.gr δύο καινοτόμες υπηρεσίες για τους χρήστες του, οι οποίες ενισχύουν με διαφορετικό τρόπο τις ηλεκτρονικές αγορές. Πρόκειται για την  ασφάλιση αγορών για ηλεκτρονικές παραγγελίες από πιστοποιημένα καταστήματα στο BestPrice.gr, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία EurolifeFFH, με τη διαμεσολάβηση της Eurobank, και τη δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικού αριθμού δόσεων και ποσού ανά δόση για την αγορά του προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε καταναλωτή καθώς πλοηγείται στο BestPrice.gr.

Παράλληλα, πελάτες της Eurobank που διατηρούν ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και το e-shop τους στο BestPrice.gr, απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια και παροχές από το BestPrice.gr.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους ακόλουθους συνδέσμους:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button