Περιβάλλον

Citroen Winter Sales – Ειδικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα Citroen μέχρι 29 Φεβρουαρίου

Η Citroen κάνει την απόκτηση των μοντέλων της πιο εύκολη αλλά και συμφέρουσα από ποτέ. Η γαλλική εταιρία μέσω του ειδικού προγράμματος Citroen Winter Sales, προσφέρει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της.

Μοντέλα για κάθε ανάγκη και προτίμηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει εύκολα το Citroen της επιλογής του, στο καλύτερο deal.  Θέλετε ένα μικρό μανιτζέβελο αυτοκίνητο πόλης που να προσφέρει άνεση και ευκολία; Το C3 είναι η λύση. Χρειάζεστε περισσότερους χώρους και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος; Τότε το C3 Aircross είναι για εσάς. Θέλετε να καίτε ελάχιστη βενζίνη και να πληρώνετε μηδενικά τέλη, ενώ απολαμβάνετε όλα τα θετικά της ηλεκτροκίνησης; Οι Plug-in υβριδικές εκδόσεις είναι αυτό που ζητάτε και η Citroen τις προσφέρει σε special τιμή μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά υπάρχει και το C5 για όσους χρειάζονται τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης, χώρων και τεχνολογίας. Ένα μοντέλο που μπορεί να κινηθεί είτε με πετρέλαιο, είτε με βενζίνη, είτε με ρεύμα. Η επιλογή δική σας.

Με τρία επίπεδα εξοπλισμού

Παράλληλα, το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο χάρη στην νέα γκάμα της μάρκας, που προσφέρει πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται YOU, PLUS και MAX. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroën επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα,  αλλά και Online να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι 29 Φεβρουαρίου και αφορά όλα τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις  Plug-in Hybrid!

Με 5 χρόνια εγγύηση

Από τα μικρά και ευέλικτα αυτοκίνητα για την πόλη έως τα ευρύχωρα SUV για τις οικογενειακές εξορμήσεις, όλα τα μοντέλα συνδυάζουν ποιότητα, απόδοση και κορυφαία τεχνολογία, προσφέροντας επίσης 5ετή εγγύηση και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën, καθώς και στο www.citroen.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button