Πολιτική

Στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Στο υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel αλλά και τον σχεδιασμό που γίνεται για τις επόμενες ώρες που θα επιμείνουν τα φαινόμενα. 

Σημειώνεται ότι οι συσκέψεις είναι διαρκείς στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα ενώ θα σταλούν κι άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112.

Τονίζεται διαρκώς η ανάγκη να τηρηθούν οι οδηγίες των μηνυμάτων του 112 όσο διαρκούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούνται πιστά οι υποδείξεις των αρχών.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται το βράδυ σε Μεσσηνία και Λακωνία, ενώ αύριο σε ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλος, η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει αύριο το πρωί την Αττική χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται ότι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με τα έως τώρα μετεωρολογικά δεδομένα η κακοκαιρία αύριο θα επηρεάσει κυρίως τα νότια προάστια και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα από Πειραιά έως Σούνιο, στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.  

 

To άρθρο Στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button