ΓυναίκαΜόδα

Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η γνωστή μαγείρισσα ανήρτησε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι της κλινικής, χωρίς όμως να γράψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο στιγμιότυπο, η Βέφα Αλεξιάδου είναι εμφανώς καταβεβλημένη.

Στην τελευταία της συνέντευξη πριν από δύο μήνες, στην ιστοσελίδα dreamonline, η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για τις τρεις απώλειες που τη σημάδεψαν βαθιά.

«Όσο και να σας πω ότι πιστεύω στον Θεό είναι αδύνατο να καταλάβετε πόσο βαθιά πιστεύω. Αρκεί να σας πω ότι έχω το βάρος των τριών θανάτων, των δύο παιδιών μου και του συζύγου μου, και ο Θεός μου κρατάει το χέρι και με στηρίζει. Στην προσευχή μου παρακαλάω τον Θεό να μην μου αφήσει το χέρι. Γι’ αυτό δεν ντύνομαι στα μαύρα, γι’ αυτό βάφομαι, χτενίζομαι, συνεχίζω τη δουλειά μου. Ο Θεός δεν θέλει ούτε να κλαίμε, ούτε να το βάζουμε κάτω. Τα μαύρα ρούχα δεν τα φόρεσα, το μαύρο χρώμα όμως το κουβαλάω στην ψυχή μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μητέρα μου έλεγε να κλειδώνω τα βάσανα μου μέσα στο σπίτι μου, να μην τα κουβαλάω εκτός σπιτιού» είχε εξομολογηθεί.

Να ευχηθούμε περαστικά!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button