Πολιτική

Βίντεο: Μητέρα οδηγούσε με ανοικτό πορτπαγκάζ στο οποίο είχε βάλει και τον 12χρονο γιο της

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μητέρα στην πολιτεία Τζόρτζια των Η.Π.Α. αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες καθώς κάμερα την κατέγραψε να οδηγεί το Ι.Χ. της με ανοικτό πορτπαγκάζ, στο οποίο είχε βάλει και τον 12χρονο γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αφότου ένα βίντεο με το περιστατικό έγινε viral στο διαδίκτυο, η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν, αλλά έχει ήδη βγει από τη φυλακή με εγγύηση και περιμένει την ημερομηνία της δίκης της.

Η αστυνομία της κομητείας Gwinnett έμαθε για πρώτη φορά για το περιστατικό μέσω τρίτου προσώπου που είδε το βίντεο στο διαδίκτυο. Στο σύντομο κλιπ (που ενσωματώνεται παρακάτω), είναι εμφανές ότι ένα παιδί βρίσκεται στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου μαζί με κάτι άλλο.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το αντικείμενο αυτό στο πορτμπαγκάζ ήταν μια κούνια. Σύμφωνα με τις αναφορές, το 12χρονο παιδί βρισκόταν εκεί για να χρησιμεύσει ως αυτοσχέδιος ανθρώπινος ιμάντας για να ασφαλίσει το φορτίο στο πορτμπαγκάζ.

Εάν η κατηγορία γίνει πλημμέλημα τότε η μέγιστη ποινή είναι 12 μήνες φυλάκισης και 1.000 δολάρια πρόστιμο. Εάν μετατραπεί σε κακούργημα τότε μιλάμε για έως και 20 χρόνια φυλάκισης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button