ΓυναίκαΟμορφιά

Στο Άγιον Όρος o Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Το Άγιον Όρος αποφάσισε να επισκεφτεί ο Σταμάτης Γαρδέλης, λίγες εβδομάδες μετά την εκούσια νοσηλεία του στο Δαφνί.

Συγκεκριμένα, συμφώνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Σταμάτης Γαρδέλης που έλαμψε τη δεκαετία του ’80, προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό και τις ισορροπίες του, μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον έκανε να πάρει την απόφαση να κλειστεί στο Δαφνί, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Άγιον Όρος, δίπλα στον πνευματικό του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει στο Άγιον Όρος μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα, τη Δευτέρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα.

Πέρα από αυτό, ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μιας σειράς αυτοτελών επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς, αφήνοντας για πάντα πίσω τις δύσκολες μέρες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button