Πολιτική

Μεσίνα: «Δείχνει… σχεδόν ανίκητος ο Παναθηναϊκός»

Στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται την Τετάρτη (31/1, 21:15, Novasports Prime) η Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Ιταλοί βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 10-13 και απέναντί τους θα βρουν τον τέταρτο Παναθηναϊκό με ρεκόρ 14-9.

Ο έμπειρος τεχνικός Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν δίστασε να δηλώσει: «Δείχνει… σχεδόν ανίκητος ο Παναθηναϊκός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Έτορε Μεσίνα υπογράμμισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: «Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για εμάς σε ένα πολύ θορυβώδες γήπεδο. Από μία μπασκετική σκοπιά, θα πρέπει να προφυλάξουμε την μπάλα και να τους αποτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια από λάθη μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, στο παρκέ πάνω δείχνουν… σχεδόν ανίκητοι. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι για εμάς το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Νικολό Μέλι επισήμανε: «Πριν από το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Διαθέτει δυνατούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να νικήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button