Πολιτική

Κεχαγιά για Κυριαζίδη: «Εάν δεν τον αποπέμψει σήμερα ο Μητσοτάκης, τότε συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις»

Στο ζήτημα του ομοφοβικού σχολίου του βουλευτή της Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη επανήλθε σήμερα, Δευτέρα (15.04.24) ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά.

Με νέα της δήλωση η Βούλα Κεχαγιά ζητά την αποπομπή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη στη σκιά των ομοφοβικών δηλώσεων για τον κ. Κασσελάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριαζίδη», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η Βούλα Κεχαγιά.

Και συνεχίζει: «Εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον βουλευτή του, τότε κατανοούμε ότι συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR Βορείου Ελλάδας», έκανε ένα ομοφοβικό σχόλιο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η».

Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής, όπου βρέθηκε ο Δημήτρης Κυριαζίδης, έσπευσε να τονίσει ότι θα πρέπει σεβόμαστε τα θέλω του του κάθε ανθρώπου, εκείνος είπε: «οφείλουμε να σεβαζόμαστε», με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει σκωπτικά και το λεκτικό ολίσθημα του βουλευτή της ΝΔ.

To άρθρο Κεχαγιά για Κυριαζίδη: «Εάν δεν τον αποπέμψει σήμερα ο Μητσοτάκης, τότε συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button